İşbu aydınlatma metni ve ekleri, veri sorumlusu Bileşim Kimya Temizlik Ürünleri San. Ve Tic. Ltd. Şti. (“Bileşim”) tarafından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("KVKK") m.10'da düzenlenen aydınlatma yükümlülüğünün yerine getirilmesi kapsamında Bileşim tarafından hazırlanmıştır.

Belirtmek isteriz ki, Bileşim olarak hissedar ve ortaklarımızın, çalışanlarımızın, çalışan adaylarımızın, müşteriler ve yetkili/çalışanlarının, müşteri adaylarının, tedarikçiler ve yetkilileri/çalışanlarının, tedarikçi adaylarının, iş ortaklarımızın, ziyaretçilerimizin, stajyerler ve stajyer adaylarımızın, diğer ilgili 3. kişilerin kişisel verilerinin işlenmesinde büyük hassasiyet göstermekteyiz. Bu kapsamda işbu metin genel bir bilgilendirme sağlamayı amaçlamakta olup veri konusu kişi grubuna göre işlenen verilere, işleme ve aktarım amaçlarına ve kurum politikamıza ilişkin detaylı açıklamalara www.bilesimkimya.com adresinde yer alan Kişisel Verilerin Korunması sekmesinden ulaşabilirsiniz.

Kişisel verileriniz KVKK'nın 5. ve 6. maddesinde yer alan bir sözleşmenin kurulması veya ifası, bir hukuki yükümlülüğün yerine getirilmesi, kanunlarda öngörülmesi, ilgili kişi tarafından verinin alenileştirilmesi ve bir hakkın tesisi, kullanılması ve korunması, ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek şartı ile Bileşim'in meşru menfaatinin gerektirmesi yahut veri sahibinin açık rızası hukuki sebeplerine dayanılarak fiziki ve/veya elektronik yöntemlerle toplanmaktadır.
Kişisel verileriniz KVKK m.4'te yer alan ilkelere ve KVKK m.5 ve m.6'da yer alan şartlara uygun olarak işlenmektedir.
Tarafımızca işlenen kişisel verilerinizi, ticari ve operasyonel faaliyetlerimizin yerine getirilmesi, sözleşme süreçlerinin yürütülmesi, ürünlere ilişkin
satış ve satış sonrası operasyonların gerçekleştirilmesi, iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi, hukuki yükümlülüklerimizin yerine getirilmesi, yetkili kişi, kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi, kalite yönetim süreçlerinin yürütülmesi, stratejik planlama faaliyetlerinin yürütülmesi başta olmak üzere yurtiçinde ve/veya yurtdışında olmak üzere KVKK'nın 8. ve 9. maddelerine uygun şekilde ulusal ve uluslararası mevzuat hükümleri çerçevesinde iş ortaklarımız, tedarikçilerimiz, hissedarlarımız, danışmanlarımız, denetçilerimiz, avukatlarımız, muhasebecilerimiz, yetkili kamu kurum ve kuruluşları, gerçek kişi veya özel hukuk tüzel kişileri ile paylaşabilmekteyiz.

KVKK m.11 Kapsamındaki Haklarınız Nelerdir?
• Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
• Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
• Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
• Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
• Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
• KVKK'ya ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
• İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkması durumunda buna itiraz etme,
• Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme.

Sayılan haklarınıza yönelik başvurularınızı www.bilesimkimya.com adresinde yer alan Veri Sorumlusuna Başvuru Formu'nu doldurarak tarafımıza iletebilirsiniz.

Talebiniz mümkün olan en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır.
Talebinize konu işlemin ek bir maliyet gerekmesi durumunda, Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek tarifeye göre tarafınızdan ücret talep edilebilecektir.